Hem >> Om oss

En flexibel partner

 

Workdesign hjälper företag att synas på rätt sätt i alla lägen. Sedan starten i Arvika 2001 har vi jobbat hårt och hela tiden tagit steg för att expandera och inkorperera fler delar inom företagsprofilering i vår verksamhet. I och med bredden i vår verksamhet kan vi i dag erbjuda, förutom skyltar och kläder, även design och montage. Det gör oss till en trygg partner som kan finnas vid din sida hela vägen.

Läs gärna mer om våra tankar kring vikten av en ordentlig företagsprofil.

 

I våra lokaler ryms i dag västra värmlands största butik för profil- och arbetskläder, ett digitaltryckeri, klädtryckeri, brodyrverksamhet, lasergravyr och monteringshall. Det innebär att vi kan erbjuda en lokalt baserad produktion med stor bredd. Helt i linje med vårt mål om att vara din flexibla partner.

Läs gärna mer om de olika tjänsterna vi erbjuder.

 

I början på 2017 tog vi steget in i New Wave Profile-gruppen. Ett internationellt samarbete mellan en av våra leverantörer och fristående profilföretag runt om i hela skandinavien. Det är ett så stort samarbete att vi nu faktiskt hör till skandinaviens största kedja för profilering. Ett samarbete som så klart skapar många resurser och en stor gemensam kunskapsbank - något som kommer dig som kund till nytta.

"Det ska synas på utsidan och kännas på insidan när man är sitt varumärke."

Workdesign Sverige AB | info@workdesign.se

webb av workdesign sverige AB